Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Zájezdy do Peru

Peru je nejrozmanitější a cestovateli nejvyhledávanější zemí Jižní Ameriky. Není divu, existuje spousta pádných důkazů proč se tento magický a řadou legend opředený kraj stal velkým lákadlem jak pro lidi toužící po nevšedních zážitcích, tak i pro badatele, historiky, ale i trekaře a horolezce. A samozřejmě i pro ty, kteří potřebují zapomenout na hektické životní tempo a komplexně zrelaxovat …

Na naší planetě je mnoho krásných míst a Peru se všemi svými klady i zápory bezesporu patří mezi ně. Je unikátní svou rozmanitostí a to nejen přírodní, ale i kulturní. Území o rozloze sedmnáctkrát větší než Česká republika zaujímá velké množství ekosystémů. Na rozsáhlé nížině peruánské Amazonie se tropický deštný les mění ve vyšších polohách na tropický mlžný les a ještě výš pak na horskou džungli. Na pobřeží země zase najdete jednu z nejsušších pouští světa. Rozdílné přírodní systémy od sebe odděluje mohutná hradba And, jejichž vrcholky dosahují výšek nad 6500 metrů. Ať se ocitnete kdekoliv, naskytnou se vašim očím nádherné přírodní scenérie a budete překvapeni bohatstvím a barvitostí peruánských kultur.

A pokud kromě přírody toužíte poznat i nejvýznamnější památky zašlé slávy dávných inckých a předinckých civilizací, pak je cesta do Peru tou pravou volbou.

Peru bývá nazýváno „zemí Inků“ po slavném národu, který zničila invaze španělských dobyvatelů. Civilizace Inků byla bezpochyby jednou z nejvyspělejších kultur své doby a byla známá především díky zlatému bohatství a conquistě. Při návštěvě jakékoliv incké památky budete s úžasem hledět na stavby, jejichž vybudování by nejspíš dalo zabrat i dnešní technice a napadne vás myšlenka, kde by asi Inkové byli dnes, když již před několika staletími dokázali stavět monumentální stavby, číst z hvězd a úspěšně spravovat obrovské impérium.

V duši jistě zanechá nesmazatelnou stopu návštěva největších peruánských turistických atrakcí, kterými jsou legendární incké město Machu Picchu, pevnost Sacsayhuaman, tajuplné jezero Titicaca s plovoucími rákosovými ostrovy indiánů Los Uros, obrazce v poušti Nazca, slavné incké město Cuzco nebo koloniální Arequipa. Jiné zájezdy do Peru vás zavedou po méně známých turistických stezkách i na místa, kam turisté zavítají jen velmi zřídka. Bude vám tak umožněno nahlédnout do domovského prostředí tajemstvím opředené komunity horských indiánů Q´eros. Pobudete v malebném vysokohorském prostředí s pastýřskými vesničkami s kamennými domky, kde se zastavil čas a kde indiáni žijí jako za doby Inků. Tady si mnoho lidí uvědomí, jak malicherné jsou některé jejich problémy v porovnání s tím, jak žijí zdejší lidé, mnohdy odkázaní na milost a nemilost přírody a dalších vlivů. Přesto se tito lidé umí radovat z maličkostí a milují svou zem. Takový je jejich život a potomci hrdých a nezkrotných Inků se snaží dívat na svět optimisticky.

CK Latintour pro vás připravila několik atraktivních a tematicky zaměřených zájezdů. Stačí si  jen vybrat, jestli dáte přednost výletu k pramenům Amazonky - nejdelšího veletoku na naší planetě, či zda chcete poznávat koloniální památky, současný život místních obyvatel nebo navštívit početná hliněná města a archeologická naleziště na severu země. Neunikne vám ani krása pouští peruánského pobřeží a horského Altiplana.

Zájezdy do Peru od CK Latintour jsou orientovány převážně na malé flexibilní skupiny a firemní kolektivy, kterým je sestaven optimální program podle jejich přání a nejlepších možností, které daná lokalita poskytuje. Výhodou malých skupiny do 6 účastníků je větší soudržnost a operativnost cestovatelského týmu a navíc umožňují větší soukromí a lepší využití času.

Během vaší dovolené se o vás budou starat kvalifikovaní průvodci hovořící jazykem dané země, spolupracující s průvodci navštěvovaných zemí, kteří ovládají kromě místních reálií i jazyky místních domorodých kmenů. Mnohdy se totiž na cestách ocitnete dál od známých turistických tras a naleznete místa, kde ještě dodnes žijí lidé nedotčení civilizací.

CK Latintour je dlouholetým specialistou na cesty do Latinské Ameriky, který zajišťuje zájezdy po tomto kontinentu od roku 1991. Ví, jak nejlépe si můžete vychutnat tu pravou atmosféru latinskoamerických zemí.

Dovolená by měla být především odpočinkem a zapomenutím na hektické životní tempo či starosti doma a proto pokud máte, co se týče zájezdu, nějaké speciální přání, neváhejte kontaktovat pracovníky CK Latintour. Ochotně vám poradí s výběrem zájezdu, a pokud to bude možné, přizpůsobí ho vašim představám. Pracovníci se klientovi snaží vždy vyjít vstříc tak, aby byly naplněny jeho tužby, oblast zájmu, smysl pro poznávání a dobrodružství.

Nabídka CK Latintour zájezdů je opravdu velice lákavá, proto neváhejte a vydejte se cestovatelským dobrodružstvím vstříc!

- PR článek –

CK Latintour s.r.o.
Za Poříčskou branou 12
Recepce GIP s.r.o.
186 00  Praha 8 - Florenc

tel: 271 741 729
mobil: 603 874 054

mail: info@latintour.cz
web: www.latintour.cz
skype: latintour.cz

Článek byl zobrazen 11 570 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Dovolená Peru

Originální zájezdy do Latinské Ameriky za dostupné ceny. Dovolená zaměřená na zážitky, relaxaci a poznání s individuálním přístupem.

 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko