Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

ExtremTour – aktivní dovolená s rodinnou cestovní kanceláří

ExtremTour – aktivní dovolená s rodinnou cestovní kanceláří

Bělohorská 202
169 00 Praha
Telefon: 257 210 442
Web: https://www.extremtour.cz/
Email: info@extremtour.cz

 

V roce 1992, kdy cestovka vznikla, jsme vsadili na cykloturistiku a vysokohorskou turistiku. Letní program po Evropě na kole a lodi jsme na jaře a na podzim doplnili cestami do dalekých zemí. Od té doby se leccos změnilo. Velké počty účastníků expedic se trochu scvrkly na sympatické skupinky 10-15 lidí. Nabídka cyklistiky se rozšířila z pár akcí na desítky destinací a vysokohorská turistika po Evropě z naší nabídky momentálně vymizela. Noclehy "na divoko", ač romantické a bez mantinelů kempových pravidel, ustoupily touze po teplé sprše a pohodlí v kempu.

To hlavní se ale nezměnilo: cestovku máme proto, abychom se podívali do světa a spolu s vámi se těšili z poznávání cizích krajů. Z rozmanitých zájezdů pro náročné i pohodáře si vybere každý. Vždyť přece všude dobře, tak co doma? 

- Účastníci zájezdů se nemusí obávat ani příliš svazujícího programu.

- Vždy se snažíme lidi vést a ukazovat jim, co sami víme, ale zároveň jim necháváme dostatek volného prostoru, aby si výpravu užili po svém.

- To platí pro všechny zájezdy a pro všechny cestující, ať už touží po větší míře gastronomie a kultury, po zdolaných kilometrech nebo po poklidném vychutnávání atmosféry.

Není to tak dávno, co si jen málokdo zašel venku na večeři a co jsme si za týden ve Francii koupili jednu bagetu, abychom ji alespoň ochutnali a jinak žvýkali celý týden "starej dobrej českej chleba". Naštěstí se všechno mění a kromě přírodních a historických krás jsou čím dál tím dostupnější i gurmánské specialitky.

Záliby a chutě jsou různé a my se snažíme připravovat programy tak, aby si každý našel to své. Nečekejte od nás prohlídku města "za zdvihnutým deštníčkem" s kompletním výkladem o historii toho či onoho kamene. Rádi vám poradíme kam se zajít potěšit historií, kam přírodou, kde je jaká zajímavá galerie a museum a kde je dobré si sednout na sklenku vína a jen vnímat atmosféru a lidi kolem.

Země, pro které má Extrem tour vypsané nejlepší zájezdy:

 

Další kontakty

Mobil: +420 731 018 159
Fax: +420 257 220 428

Naše fotografie

Vložení fotografie

Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Levné ubytování ve Francii

Stovky hotelů, penzionů a dalších ubytovacích kapacit ve Francii. Rezervace ubytování online a v češtině. Najít si ubytování v zahraničí nikdy nebylo tak snadné ...

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.